check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

• gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen na het lezen van onze website waar u niet direct een antwoord op heeft, lees dan eerst even onze FAQ door. Vaak zult u door de FAQ te lezen uw vraag zelf beantwoorden. Mocht u na het lezen van de FAQ nog geen antwoord hebben op uw vraag neemt u dan contact met ons op.

Algemeen

Waar kan ik de algemene voorwaarden terugvinden?

Domeinnamen

Ik wens mijn domeinnaam anoniem te registreren, is dat mogelijk?
Hoelang duurt het voordat mijn domeinnaam actief is?
Wat is een domeinnaam?

Webhostingpakketten

Is het mogelijk mijn eigen webhostingpakket samen te stellen?
Is het mogelijk tussentijds van pakket te veranderen?

E-mail

E-mail ophalen via POP3
E-mail bekijken via webmail
...allowed rcpthosts" probleem (email kan niet verzonden worden)

FTP

Wat is een FTP?
Welke FTP programma's kunt u gebruiken?
FTP instellingen

Wenst u meer informatie over onderstaande webhosting termen? Dan adviseren wij u onderstaande pagina’s door te nemen:
Webhosting
Reseller webhosting
Domeinnamen
Dedicated Servers
Colocatie
DirectAdmin

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen

Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112