check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Netwerk- en datacenter informatie

Hostla Webhosting heeft haar servers (waarop uw website, bestanden en e-mail zijn opgeslagen) ondergebracht in het datacenter van euNetworks te Amsterdam. Het datacenter van euNetworks behoort tot de meest vooruitstrevende datacentra in de Benelux. euNetworks beschikt over verhoogde vloeren, brandbeveiliging (het zogenaamde VESDA fire detection systeem), UPS systemen en generatoren. Airconditioning zorgt voor een continue temperatuur van 18 graden en een luchtvochtigheid van 57%, de ideale omstandigheden voor servers en overige hardware.

euNetworks wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligt middels camerabewaking en aanwezigheid van (beveiligings)personeel. Het datacenter bezoeken is alleen mogelijk alvorens u aan te melden. Na controle van uw identiteit zal u toegang worden verschaft en kunt u middels een “SmartCard” de voor u relevante ruimtes betreden.

Verbinding (snelheid)
Hostla Webhosting is verbonden met het BGP-4 protocol. Het BGP-4 protocol gebruikt automatisch de snelste route voor de verbinding tussen de server en gebruiker/bezoeker. Indien een netwerk problemen vertoond dan zorgt dit systeem automatisch voor het snelste alternatief.

Verbinding (snelheid) testen?
Benieuwd naar de snelheid van ons netwerk? Download hier een 100 MB bestand

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112