check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

SIDN heeft DNSSEC voor .nl-zone succesvol ingevoerd

Op drie na grootste landendomein ter wereld verder beveiligd
Arnhem, 23 augustus 2010 – SIDN, verantwoordelijk voor de. nl-zone en ENUM (Afkorting van Electronic Number Mapping. Een technologie die telefonie met internet verbindt door telefoonnummers te registreren als domeinnaam) NL, heeft vannacht succesvol de .nl-zone met DNSSEC (DNSSEC, Domain Name System Security Extensions, is een uitbreiding op het DNS en is bedoeld om te voorkomen dat internetcriminelen gebruikers ongemerkt omleiden naar nepsites.) ondertekend. SIDN heeft hiermee de eerste stap gezet naar een grootschalige uitrol van DNSSEC (DNS Security Extensions) binnen .nl. DNSSEC is een uitbreiding op het huidige DNS (Domain Name System) en maakt het mogelijk dat providers controleren of DNS-gegevens echt te vertrouwen zijn. Het .nl-domein, nu al één van de veiligste en het op de drie na grootste landendomein ter wereld, wordt hiermee voor gebruikers nog veiliger.

Lees hier het hele artikel.

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112