check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Server monitoring

Uw website, bestanden en e-mail dienen ieder moment van de dag bereikbaar te zijn. Daarom maakt Hostla Webhosting, naast dagelijks backups, gebruik van server monitoring.

Server monitoring, wat houdt dat precies in?
Uw website, bestanden en e-mail zijn ondergebracht op één of meer servers. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week worden de servers van Hostla Webhosting gemonitord op respons- en bereikbaarheid.

Server monitoring is te vergelijken met de doormelding van een alarm naar een meldkamer. De meldkamer / alarm staan continu in verbinding met elkaar, indien een hapering in de verbinding optreedt informeert de meldkamer de eigenaar van het bewaakte object.

Hostla Webhosting krijgt een melding via haar software per sms, telefoon en e-mail zodra de respons- of bereikbaarheid van de server uitblijft zodat in geval van storing direct actie ondernomen kan worden.

Indien het probleem niet van een afstand valt op te lossen, dan staan onze technici in het datacenter –waar de servers zijn ondergebracht- klaar om de storing te verhelpen.

Dit alles zorgt ervoor dat uw website, bestanden en e-mail ieder moment van de dag bereikbaar te zijn.

Meer informatie over:
Backups
Netwerk informatie

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112