check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Meer informatie over secure socket layer (SSL)

Op het moment dat uw dataverkeer veel gevoelige informatie bevat is het slim deze te beveiligen doormiddel van een SSL certificaat. Een SSL certificaat garandeert u dat de informatie zoals bijvoorbeeld bankgegevens, webwinkelaankopen of andere gevoelige informatie niet in handen van onbevoegde derden kunnen raken. Secure Sockets Layer (SSL) zorgt dus feitelijk voor een veilige verbinding van de communicatie op het internet.

Is een SSL certificaat iets voor u? Hostla Webhosting biedt een vijftal SSL certificaten aan voor de kleine zelfstandige tot middelgroot bedrijf. Afhankelijk van uw wensen kunt u het gewenste SSL certificaat bij Hostla Webhosting bestellen. Uiteraard kunt u Hostla Webhosting ook benaderen voor advies inzake uw situatie.

Bestellen: SSL certificaat bestellen

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112