check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Backup diensten

Een back-up is een (reserve)kopie van uw website, bestanden, e-mail, etc. op uw server(s) die u kunt gebruiken in het geval er iets mis gaat. Het kan tenslotte voorkomen dat bestanden per ongeluk worden gewist, beschadigd raken of dat de server defect of besmet raakt met een virus. Het is daarom van belang dat er regelmatig een back-up van uw website, bestanden en e-mail gemaakt wordt.

Indien u bij Hostla Webhosting een webhostingpakket besteld zijn backups van uw bestanden inbegrepen. Hostla Webhosting houdt altijd gegevens van tenminste één complete backup beschikbaar en daarnaast worden er incrementele backups gemaakt.

Bovendien maakt Hostla Webhosting gebruik van de RAID 1 en hot swap functionaliteit, meer hierover leest u hieronder.

RAID 1
Hostla Webhosting maakt gebruik van de RAID 1 functionaliteit. Een standaard computer schrijft alle bestanden naar één harde schijf. De RAID 1 functionaliteit zorgt voor een identieke kopie van (mirror) van de harde schijf. Mocht de eerste harde schijf wegvallen zal de tweede harde schijf de werking van harde schijf 1 overnemen.

Hot swap
Indien een harde schijf defect is neemt de tweede harde schijf (middels de RAID 1 configuratie) de werking over. Het vervangen van de defecte harde schijf kan middels het ‘hot swapping’ systeem. Terwijl de server draait kan de defecte harde schijf worden verwijderd en kan de server worden voorzien van een nieuw exemplaar. De server zal de nieuwe harde schijf als kopie (mirror) maken.

Meer informatie over:
Server monitoring
Netwerk informatie

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112