check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Nieuws

Tuesday 1 May 2012 - Flethshosting overgenomen door Hostla Webhosting

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in de webhosting branche heeft Flethshosting besloten te stoppen met haar webhostingactiviteiten. Hostla Webhosting heeft per 1 mei 2012 de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Friday 24 September 2010 - Hostla Webhosting verstrekt microkrediet

Naar school gaan, studeren of werken, het is in Nederland heel normaal. Maar helaas is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Kiva is een initiatief die mensen in ontwikkelingslanden een kans biedt een zelfstandig bestaan op te bouwen of te verbeteren. Bovendien komen de donaties die Kiva.org ontvangt geheel ten goede, zonder inhoudingen, van de ondernemers die het zo goed kunnen gebruiken.

Wilt u net als Hostla Webhosting deze mensen een kans bieden? Kijk dan snel op: http://www.kiva.org

Monday 13 September 2010 - 25 webhostingpakketten + .nl domeinnaam zijn vergeven

Op maandag 13 september 2010 heeft Hostla Webhosting haar 25ste webhostingpakket + .nl domeinnaam vergeven. Dit betekent dat de actie per maandag 13 september 2010 is beëindigd. Nieuwe acties zullen via de nieuwspagina bekend gemaakt worden. Wij adviseren u de nieuwspagina van Hostla Webhosting met enige regelmaat te bezoeken.

Tuesday 24 August 2010 - SIDN heeft DNSSEC voor .nl-zone succesvol ingevoerd

Op drie na grootste landendomein ter wereld verder beveiligd
Arnhem, 23 augustus 2010 – SIDN, verantwoordelijk voor de. nl-zone en ENUM (Afkorting van Electronic Number Mapping. Een technologie die telefonie met internet verbindt door telefoonnummers te registreren als domeinnaam) NL, heeft vannacht succesvol de .nl-zone met DNSSEC (DNSSEC, Domain Name System Security Extensions, is een uitbreiding op het DNS en is bedoeld om te voorkomen dat internetcriminelen gebruikers ongemerkt omleiden naar nepsites.) ondertekend. SIDN heeft hiermee de eerste stap gezet naar een grootschalige uitrol van DNSSEC (DNS Security Extensions) binnen .nl. DNSSEC is een uitbreiding op het huidige DNS (Domain Name System) en maakt het mogelijk dat providers controleren of DNS-gegevens echt te vertrouwen zijn. Het .nl-domein, nu al één van de veiligste en het op de drie na grootste landendomein ter wereld, wordt hiermee voor gebruikers nog veiliger.

Lees hier het hele artikel.

Friday 20 August 2010 - Gratis jaarlidmaatschap ZZP-online bij aanschaf van een webhostingpakket en domeinnaam

ZZP-online is een online platform waar zzp’ers zichzelf kunnen presenteren. Inmiddels beschikt over een database van ruim ruim 400 zzp’ers uit allerhande branches. Na het aanmaken van een account is het mogelijk uw profiel te personaliseren en foto’s te publiceren. Ook kunt u middels de agenda functionaliteit uw beschikbaarheid kenbaar maken. Potentiële opdrachtgevers kunnen kosteloos in de database zoeken en contact leggen via e-mail. Dit alles zonder verdere tussenkomst van ZZP-online.

Indien u zich als zzp’er registreert heeft u tevens toegang tot speciale acties en kortingen. Bijvoorbeeld op het volgen van cursussen, bijwonen van seminars, levering drukwerk, belastingadviseurs, boekhouders, etc. etc..

Normaal betaalt u voor een jaarlidmaatschap € 72,- op ZZP-online.nl.
Bij aankoop van een webhostingpakket en domeinnaam bij Hostla Webhosting ontvangt u een jaarlidmaatschap gratis.

Hoe maak ik aanspraak op een jaarlidmaatschap?
Stuur uw bestelbevestiging van uw webhostingpakket en domeinnaam naar info [at] zzp-online.nl. ZZP-online.nl zal binnen 48 uur uw gratis lidmaatschap per e-mail bevestigen.

Thursday 19 August 2010 - Mijlpaal van 4 miljoen .nl-domeinnamen behaald

Op woensdag 18 augustus werd rond 12.00 uur bij SIDN, verantwoordelijk voor het .nl-domein op het internet, tomgoesusa.nl geregistreerd. Met deze registratie werd de mijlpaal van 4 miljoen .nl-domeinnamen gehaald. Houder van de viermiljoenste .nl is Tom ter Heerdt uit Didam. Door de 4-miljoenste .nl-domeinnaam te registreren ontvangt Tom een iPad en hoeft hij SIDN geen abonnementsgeld te betalen zolang hij deze domeinnaam houdt.

Met vier miljoen registraties neemt het .nl-domein een vierde plaats in in een reeks van zo’n 250 landendomeinen (ccTLD). Alleen .de (Duitsland), .uk (Verenigd Koninkrijk) en .cn (China) zijn groter met respectievelijk circa 13,7 miljoen, 8,6 miljoen en 6,8 miljoen domeinnamen. Afgezet tegen de ruim 16 miljoen Nederlanders heeft ons land met een .nl-domeinnaam op bijna elke vier inwoners de hoogste domeinnaamdichtheid ter wereld.
Lees hier het hele artikel.

Ook een .nl domeinnaam bestellen? Bestel direct via Hostla Webhosting

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112