check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Meer informatie over domeinnamen

Algemeen
Om een domeinnaam vast te leggen is registratie vereist. Meestal worden namen van personen of bedrijven geregistreerd. In principe is alles mogelijk, mits de naam maar bestaat uit een combinatie van twee of meer tekens. De domeinnaam mag bestaan uit letters de A tot Z, aangevuld met cijfers 0 tot met 9 of met een streepje -.

Verschillende extensies, ook wel TLD genoemd.
Als u een domeinnaam registreert heeft u de mogelijkheid uit verschillende extensies te kiezen. De extensies .info, .net en .com worden voornamelijk voor commericële doeleinden gebruikt. Voor Nederland is dit .nl en voor België .be. Voor meer extensies kunt u terecht op de pagina domeinen.

Waarom een domeinnaam?
Een domein is een uniek adres op internet waar informatie over uw bedrijf en/of activiteiten voor uw bezoekers te vinden is. Wanneer u bijvoorbeeld als domein www.uwnaam.nl heeft, kunt u dit adres aan anderen bekend maken. Zij zullen u met dit adres in verband brengen, waardoor bezoekers dit adres makkelijk kunnen onthouden.

Bestellen: Domeinnamen

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112