check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Gratis jaarlidmaatschap ZZP-online bij aanschaf van een webhostingpakket en domeinnaam

ZZP-online is een online platform waar zzp’ers zichzelf kunnen presenteren. Inmiddels beschikt over een database van ruim ruim 400 zzp’ers uit allerhande branches. Na het aanmaken van een account is het mogelijk uw profiel te personaliseren en foto’s te publiceren. Ook kunt u middels de agenda functionaliteit uw beschikbaarheid kenbaar maken. Potentiële opdrachtgevers kunnen kosteloos in de database zoeken en contact leggen via e-mail. Dit alles zonder verdere tussenkomst van ZZP-online.

Indien u zich als zzp’er registreert heeft u tevens toegang tot speciale acties en kortingen. Bijvoorbeeld op het volgen van cursussen, bijwonen van seminars, levering drukwerk, belastingadviseurs, boekhouders, etc. etc..

Normaal betaalt u voor een jaarlidmaatschap € 72,- op ZZP-online.nl.
Bij aankoop van een webhostingpakket en domeinnaam bij Hostla Webhosting ontvangt u een jaarlidmaatschap gratis.

Hoe maak ik aanspraak op een jaarlidmaatschap?
Stuur uw bestelbevestiging van uw webhostingpakket en domeinnaam naar info [at] zzp-online.nl. ZZP-online.nl zal binnen 48 uur uw gratis lidmaatschap per e-mail bevestigen.

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112