check uw domein

Vul hieronder uw domeinnaam in

  • gewenste extensie

Voor meer extenties klikt u hier

Over Hostla Webhosting

Hostla Webhosting is een samenwerking tussen Kniest Multimedia en Solutix Webservices. Beide bedrijven hebben ruim 5 jaar ervaring op het gebied van webhosting, domeinregistratie en internet gerelateerde producten en diensten. Of u nu op zoek bent naar reseller- webhosting, domeinregistratie, dedicated- of colocated servers, ssl certificaten of maatwerk, Hostla Webhosting kan u hierin voorzien.

Het klantenbestand van Hostla Webhosting bestaat uit particulieren en Midden- en Kleinbedrijf uit binnen- en buitenland. De webservers heeft Hostla Webhosting ondergebracht in een van de meest vooruitstrevende datacentra in de Benelux, euNetworks te Amsterdam. De webservers van Hostla Webhosting bestaan uit stabiele dual- en quad-core servers, welke naast uw bestanden ook over een eenvoudig beheerpaneel (DirectAdmin) beschikken. Middels het DirectAdmin beheerpaneel is het mogelijk om direct eenvoudige eigenschappen van uw webpagina en e-mail aan te passen.

Nieuwe producten en diensten kunt u gemakkelijk beheren via het administratiesysteem van Hostla Webhosting. In dit besloten gedeelte kunt u uw klantgegevens beheren, offertes- en bestellingen plaatsen en facturen inzien en/of afdrukken. Maar ook het support gedeelte ontbreekt niet.

Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Hostla Webhosting? Bekijk dan onze Hostla Webhosting Twitter

Flethshosting overgenomen

Hostla Webhosting heeft de webhostingactiviteiten van Flethshosting overgenomen.

Berichtgeving

Mocht het nieuws van zo'n belangrijke waarde zijn, dan zal Hostla Webhosting, u als klant, per email op de hoogte stellen van de stand van zaken.

Storingen

Storingen


Op dit moment zijn er geen storingen bekend. Ondervindt u toch problemen, neem dan direct contact op met Hostla Webhosting.

Support

Contact

Heeft u vragen?

Neem contact op via de contactpagina of telefonisch via het telefoonnummer van Hostla Webhosting: 0180-728112